X
Girls online
1
(click here to chat)
 

For at møde kvinder fra Rusland, Hviderusland og Ukraine benyt vores pålidelige ægteskabsbureau tjeneste til en behagelig og sikker tur!


Planlægning af en tur til at møde din smukke russiske kvinder kunne være det næste skridt mod ændringen af dit liv til evig tid!

Vil vi hjælpe dig med alt for at sikre, at din rejse er behagelig og vellykket.

Vi arrangere rure på individuele betingelser alene. Vi arrangerer ikke gruppeture eller ture til nogle venner,vi synes, at disse typer af ture hører til indenlandsk. Vores personlige tures struktur giver dig mulighed for at tilpasse din tur til Rusland med hensyn til din egen rejsekrav.

Første møde med din russiske brud

Hvis du planlægger at mødes med din fremtidige russiske brud for første gang, vil vores ægteskabsbureaur personale hjælpe dig med dette første møde og vil forsyne dig med tolke, hvis det kræves. Vi anbefaler dig mindst 5-dages rejse. Men hvis du har råd til et længere ophold, er det endnu bedre! Dit forhold med din russiske kvinde vil udvikle og dine følelser vokse, og du vil ønske at bruge mere og mere tid sammen!

På den anden side, hvis på en eller anden grund du beslutter at ikke at gå videre med dette forhold, bekymrer ikke dig – vores ægteskabsbureauer vil drøfte dette med den pige. Derefter vil de invitere dig til at gå igennem katalog af russiske kvinder og vælge anden pige, du gerne vil mødes med. De vil kontaktere disse piger og fastsætte møder med dem, der er interesserede i det. Normalt kan de fastsætte nyt møde de samme eller næste dag. Møderne kan finde sted på deres kontorer eller på et offentligt sted, det er dit valg. Således vil du stadig har chancen for at finde din fremtidige russiske brud.

De tjenester i ægteskab agentur

Ved din ankomst, vil vores ægteskabsbureaur personale invitere dig til at gå igennem katalog af russiske kvinder og vælge anden pige, du gerne vil mødes med. De vil kontaktere disse piger og fastsætte møder med dem, der er interesserede i det. Normalt kan de fastsætte nyt møde de samme eller næste dag. Møderne kan finde sted på deres kontorer eller på et offentligt sted, det er dit valg.

Vores repræsentater er fremragende matchmakere og når de møder dig personligt, vil de vide præcis, hvilken russiske kvinder kan opfylde dine «matchende kriterier» og omvendt.

Du kan også forøge dine chancer for at møde «den rigtige» kvinde ved at indlede korrespondance med kvinden før din rejse. Når du har planlagt din personlige tur, lad dem vide, at du vil komme til deres by, så de vil have tid til at forberede dem til din ankomst.

Traditionalt er russiske kvinder gode værter, og almindelig vil de være mere end glade, for at mødes med udenlandsk mand i deres by.

Hvis du ønsker at bestille en Tur til flere end én by eller hvis der ikke findes den by i menuen (rulle-menuen), så kontakt os.

 

Copyright © MyPartnerForever
All Rights Reserved