X
Girls online
1
(click here to chat)
Alle tjenester forpligtet til at svare med enkelt russiske kvinder og møde dem personligt.
Korrespondere med bogstaver, tal over telefonen, mødes på Skype og en gang klar, mødes personligt på vores kontorer.
 
Meet Charming Belarusian Woman Irina from Lida, Belarus
Datingsite to Meet Beautiful Belarusian Woman Marina from Grodno, Belarus
Dating Service to Meet Gorgeous Ukrainian Lady Elizaveta from Krivoj Rog, Ukraine
Dating Site to Meet Single Ukrainian Girl Tatiyana from Lvov, Ukraine
Dating Service to Meet Single Ukrainian Lady Tatiyana from Zaporozhye, Ukraine
Sexy Girl from Ukraine - Nataliya from Kiev, Ukraine
Online Dating with Pretty Russian Girl Natalya from Almaty, Kazakhstan
Russian Girl Looking for Marriage - Nadezhda from Almaty, Kazakhstan
Datingsite to Meet Charming Belarusian Woman Anastasiya from Grodno, Belarus
New Feature !
Live Video Chat
New !
Matchmaking Packages
Matchmaking in Kharkov and Dniepropetrovsk, Ukraine
Matchmaking Package in Pskov, Russia
Matchmaking Package in Grodno, Belarus
Matchmaking Package in Kiev, Ukraine
Matchmaking in Vinnitsa, Ukraine
Matchmaking Package in Nikolaev, Ukraine
Matchmaking Package in Zaporozhye, Ukraine
Matchmaking Package in Poltava, Ukraine
Matchmaking in Sumy, Ukraine
New Event !
Speed Dating in Kiev
Click here for more details
Russian Dating Top Articles
Dating and Matchmaking News
Related Search Topics

Visit our Blog

Sign-up to our RSS Feed 
Beware Russian Bride Scams!... read more
Fiancée Visa: The best way to bring your Russian wife to the US... read more
What do Russian women look for in a man?... read more
Why do Russian brides make such wonderful wives?... read more

I just wanted to let you know that I am very pleased with the level of service I received during my trip.… read more
19/10/2016
Tony
 
Jean Marie, France
I want to thank my destiny for such a gift as Anna, who I met on this website… read more
Russian woman marriage - My Partner Forever
06/01/2015
 
I think MyPartnerForever is good and services are fantastic… read more
Russian woman marriage - My Partner Forever
12/08/2013
Ronni
 
Dear MyPartnerForever! I am now back in Germany since Tuesday (due to some problems in Budapest with one day delay.… read more
22/04/2011
Rolf, Germany
 
Life gives us many gifts. One of the best gifts of my life is my meeting with Alain and Yuliya.… read more
MyPartnerForever | Belarus Marriage Agencies in Grodno, Belarus – Meet Beautiful Belarus Women at Marriage Agency Maya
08/10/2009
Maya (Grodno, Belarus)
 
Svetlana and Fernando, France
A string of wild coincidences brought Fernando together with his beautiful Russian woman—proving their love was truly meant to be! … read more
Meet Beautiful Belarussian Women
26/10/2008
Maya (Grodno, Belarus)
 
Follow MyPartnerForever on Twitter
 
Visit MyPartnerForever on Facebook

Hvordan gør man en af disse smukke russiske piger til ens russiske kone!

Vi (Alain og Yuliya) har mødt hinanden via internettet. Vores forhold blev snart meget seriøst og efter et år giftedes vi (se Vores historie) mødt via internettet. Efter at vi flyttede sammen til Canada indså vi, hvor heldige vi var til at have fundet hinanden på internettet, og vi besluttede at give single russiske piger mulighed til at møde mænd fra hele verden.

Hvis du spekulerer på, hvorfor disse smukke russiske piger søger deres livspartnere uden for deres hjemland, og hvorfor så mange mænd fra hele verden er tilfredse med deres russiske kone, følg venligst dette link for at finde svarene.

Hvordan kan jeg stifte bekendskab med en af disse smukke russiske piger?

Vores hjemmeside giver dig en mulighed for at stifte bekendskab med russiske piger ved brev-korrespondance. I kan også udveksle billeder, ringe til hinanden, dele Skype videoopkald og sende hende nogle blomster og gaver.

Anmærkning: når du sender din russiske pige nogle blomster og gaver, vil vi emaile dig et billede af hende, som beviser, at hun modtog dine gaver.

Husk på, at før eller senere bør du planlægge en rejse til Rusland, fordi breve og telefonsamtaler har deres begrænsninger, og kun et personligt møde kan vise, om der er kemi.

Det næste skridt i den retning til at have en russisk kone er din rejse til Rusland!

Med hjælp eller vores partner ægteskabsbureauer, kan vi arrangere rejser planer for dig i de fleste dele af Rusland, Hviderusland og Ukraine. Vores lokale repræsentanter er gode anførere og vil tage dem godt af dig under hele dit ophold. Blandt bredt udbud af tjenester, som de tilbyder, kan du stole på dem i følgende spørgsmål: transport fra og til lufthavn, overnatning i hotelværelser eller møblerede lejligheder, forsynelse med tolke, når det er nødvendigt, brug af deres computere osv.

Vi anbefaler, at du få kontakt og stifte et bekandskab med en eller et par russiske piger før du rejser. Vores statistikker viser, at mere end 70% af mænd, der rejste til at møde en pige, som de havde stiftet et forhold med, blev gift med denne pige. Desuden USAs Borgerskab og Indvandring Service rapporterer, at internationale ægteskaber, især med russiske kvinder, har en 80% succesrate efter 2 år, hvilket er langt højere end den succesrate på lokale ægteskaber.

Dog huske på, at det første møde med din russiske pige kan vise, at du ikke er skabt til hinanden. Hvis dette sker, er det ikke "verdens ende". Ingen grund til panik og forkorte dit ophold. Vores lokale repræsentant vil tilbyde dig at møde andre pige, og vores statistikker viser, at mere end 60% af disse møder førte til stiftelsen af nyt forhold, der førte til ægteskab.

Husk, at dette ikke er en "ren og eksakt videnskab", og ingen kan sikre kærlighed. Det overvejende rolle har dine egne "matchende kriterier". Vores råd er, at du indstiller din matchende kriterier i en ærlig og realistisk måde. For eksempel: hvis du er 55 år og en smule overvægt, ville det ikke være en god idé at søge en 25 år gammel gudinde. Tag tid til at gå dybere i vores profiler, og du vil blive forbavset over at se, hvor mange russiske kvinder, der er over 40 år gamle stadig har kroppen af en gudinde plus ... modenhed og visdom.

Anmærkning: Russiske kvinder af alle aldre generelt lever en meget aktiv livsstil og spise sundt. De holder deres krop i fin form og tilbyder en udsøgt ydre skønhed ... en anden bonus!

Forøg dine chancer for at finde din russiske kone: mød flere russiske piger!

Du har ikke tid til at skrive breve, og du ønsker at mødes med flere russiske piger, en af hvem kan blive din pige? Intet problem, så skal du vælge en by eller flere byer, hvor du ønsker at rejse til og bestille Din Personlige Tur. Vi kan planlægge en tur for dig i de fleste dele af Rusland, Hviderusland og Ukraine. I hver by kan du se, hvilke ægteskabsbureauer vi arbejder med. For hvert ægteskabsbureau, kan du se de piger, som er registreret hos dem, og de tjenester, de tilbyder til din rejse bekvemmelighed.

Alle vores ægteskabsbureauers ejere er erfarne. De kender deres kvinder ret godt, og efter samtaler med dig, vil de være i stand til at vælge en pige, der opfylder dine «machende kriterier» og omvendt. Vores statistikker viser, at mere end 60% af mænd, der har besluttet at mødes med russiske piger uden tidligere kontakt havde et vellykket møde, der førte til et seriøst forhold, efterfulgt af ægteskab.

Men igen, det afhænger meget af dine «matchende kriterier». Hvis du kun søger de smukkeste piger, falder dine chancer for at have et vellykket møde. Hvis du beslutter til at møde den pige, som agenturet anbefaler, vil du sandsynligvis opleve en "uvurderlig skat", som du vil have resten af dit liv!

På ene eller anden måde: hvis du vil alvorligt finde en russiske kone, vil du finde hende! Du skal blot være organiseret i din søgning, være ærlig og oprigtig med pigerne du kommunikerer med. Vær tålmodig, forbliver altid respektfuldt, og du vil finde din smukke russiske kone!

Nu ved du, hvor nemt det er at komme i gang. Dit næste skridt er at begynde at gennemse vores kartotek af smukke russiske piger og du vil være på vej til at finde din smukke russiske kone!

Har du ikke tid til at gennemse og vælge din russiske piger? Lad os gøre det for dig!

  • Søger du ærligt for din soul mate og partner?
  • Har du hørt eller læst, at russiske piger er fremragende koner?
  • Har du truffet beslutningen til at finde din fremtidige kone i Rusland?
  • Er du klar til at rejse til Rusland? Vil du gerne planlægge møder på forhånd?

Vores matchmaking tjeneste giver dig denne mulighed. Hvis du ønsker at drøfte denne service med os, kan du kontakte os gennem email med en kort beskrivelse af hvem du er, og hvilke «machende kriterier» du søger i din fremtidige russiske kone.

Hvis du har ikke endu oprettet din profil på vores hjemmeside, kan du gøre det ved at følge dette link, og det er 100% gratis.

P.S. Glem ikke at dele dine bryllups billeder med os!

 

Netdating med Smukke Russiske Kvinder | 
Terms of Services | Contact Us | Privacy Policy | Anti-Scam Policy | Visit our Blog | Agency Login
Copyright © MyPartnerForever
All Rights Reserved