X
Girls online
1
(click here to chat)
 

Att träffa tjejer från Ryssland, Belarus och Ukraina, anlita våra betrodda äktenskapsförmedlingar att arrangera en oförglömlig och säker resa!


Planerande av din resa för att träffa din vackra ryska brud kan bli ett nästa steg för att ändra ditt liv för alltid!

Hjälper vi dig med allt och ser till att din resa är bekväm och lycklig.

Vi anordnar resor bara med individuella omständigheter. Vi ordnar inte resor för grupper eller för ett fåtal vänner, eftersom vi anser att denna typ av möten kan ske snabbt, inom ett land. Strukturen i våra personliga resor tillåter dig att organisera din resa till Ryssland i enlighet med dina krav på resan.

Det första mötet med din ryska brud

Om du planerar att träffas med din ryska brud för första gången, kommer personalen av vår äktenskapsförmedling att hjälpa dig gärna att organisera det första mötet och arrangera en tolk vid behov. Vi rekommenderar dig att resa för åtminstone 5 dagar. I alla fall, om du har råd för en längre vistelse i landet är det ännu bättre! När ditt förhållande med din ryska brud kommer att utvecklas och dina känslor blir starkare, kommer du att vilja vara mer tid tillsammans!

Å andra sidan, om du inte vill att fortsätta relationer, oroa dig inte. Personalen av vår aktenskapsformedling kommer att diskutera fragan med tjejen. Därefter kommer de att erbjuda dig katalogen av ryska brudar, och välja en annan kvinna som du vill träffa. De kontaktar dessa flickor och arrangerar möten med tjejerna, som du blev intresserad av. Vanligtvis kan de arrangera ett nytt möte på samma eller nästa dagen. Ett möte kan ske på kontoret eller i nagon offentlig plats, som du väljer. Alltså, får du fler chanser att hitta din ryska brud.

Tjänsterna för Marriage Agency

När du kommer, bjuder personalen av vår äktenskapsförmedling dig att bläddra igenom vår katalog av ryska brudar och tjejer att välja dem som du vill träffa. De kommer att komma i kontakt med kvinnor och arrangera ett möte med dem som blir intresserade av det. Vanligtvis går det att organisera ett möte på samma eller nästa dagen. Ett möte kan ske på kontoret eller i nagon offentlig plats, som du väljer.

Vår personal är utmärkta kontaktförmedlare och så snart de träffar dig personligen, kommer de att veta exakt vilken rysk tjej motsvarar dina "kriterier" och vice versa.

Du kan öka dina chanser att hitta "din" kvinna om du börjar brevväxling med henne före resan. När du planerar din personliga resa, låt dem veta att du kommer, och berätta när så att de skulle ha tid för att förbereda sig till din ankomst.

Traditionellt, är ryska kvinnor mycket gästvänliga och vill de oftast gärna träffa en utlänning i sin stad.

Om du vill boka en resa till mer än en stad eller om du inte kan hitta din stad i menyn (scroll-meny), var snäll och Kontakta Oss

 

Copyright © MyPartnerForever
All Rights Reserved